Sobna vrata Beograd

Sobna vrata Beograd
Sobna vrata Beograd prodaja, sobna vrata cena, unutrašnja sobna vrata Beograd.
U Beogradu sobna vrata su u prodaji kod prodavaca i proizvođača koje vidite ovde.
Sobna vrata za sobu prodaju se u Beogradu po cenama u zavisnosti da li su drvena sobna vrata, sobna vrata od medijapana, sobna vrata od iverice ili još nekih kombinacija materijala.
Vrata za kupatilo razlikuju se od sobnih vrata po tome što imaju posebne otvore za provetravanje zbog vlage.
Predstavljamo vam najbolja sobna vrata u Beogradu koja su deo ponude ovih renomiranih proizvođača i prodavaca.
Kvalitet je zagarantovan.
Na Vama je da izaberete kakva unutrašnja sobna vrata želite jer ponuda je velika, a izbor dezena i boja sobnih vrata je takava da ćete sigurno naći ona koja se savršeno uklapaju u Vaš prostor.
talaris-stolarija-sobna-vrata

Talaris stolarija

Novi Beograd, Savski nasip 9a 011 2288100 | 064 8277404 |
Sobna vrata - Talaris Beograd, prodaja, ugradnja i servis.
Sobna vrata su sasvim sigurno možemo reći neizostavni deo našeg svakodnevnog života.
Ona su jednostavno svakodnevni ulaz u svet u kome živimo i radimo.
Štiteći našu intimu, sobna vrata nam daju dodatnu sigurnost, čuvaju nas od buke i osiguravaju nam zadržavanje toplote ili rashlađenog vazduha unutar prostorije.
Kada kupujemo sobna vrata, pri samom odabiru moramo voditi računa o samom kvalitetu vrata i imati na umu koliko ćemo puta morati otvoriti i zatvoriti ista.
Prema nezvaničnoj statistici, jedna sobna vrata se na stanu gde živi četvoročlana porodica otvaraju i do 150 puta dnevno.
Zato pri odabiru sobnih vrata treba voditi računa i opredeliti se za ona vrata koja pružaju najbolji odnos između cene i kvaliteta.
Zatim treba voditi računa i o tome da su jeftina vrata ustvari najskuplja, jer kad kupite jeftina i loša vrata ona u većini slučajeva nisu dugog veka, pa onda treba ponovo izdvojiti određenu sumu novca za sobna vrata koja ste već jedanputa kupili.
Uz sve to imamo i ponovni trošak za ugradnju vrata, a da ne govorimo o eventualnom malterisanju,gletovanju i krečenju.
Sa druge strane dobra i kvalitetna vrata nisu uvek i jeftina, ali na njima ipak ne vredi štedeti, pa čak iako to nama trenutno deluje drugačije.
Trebamo biti i svesni toga da se od jeftinog i nekvalitetnog materijala ne može napraviti dobar i kvalitetan bilo koji finalni proizvod, pa tako ni sama vrata.
Iz tog razloga na kraju moramo zaključiti da se kvalitetna sibna vrata kao i sve drugo na duži vremenski period svakako isplati, a i trebmo znati da okolo sebe u prostoru gde živimo ili radimo sigurno imamo kvalitetan proizvod koji će krasiti naš dom.
Cenovnik
sobna-vrata-abwehr-omis-sobna-vrata

Sobna vrata Abwehr OMIS

Novi Beograd, Jurija Gagarina 227 011 2177850 | 063 212144 | 063 670066 |
SOBNA VRATA BEOGRAD OMIS Kompanija OMIS je jedan od vodećih ukrajinskih proizvođača i dobavljača unutrašnjih vrata i kao takav nudi kombinovani portfolio proizvoda koji odgovara širokom spektru specifikacija i budžeta.
Fabrika počinje sa radom 2001.godine i od tada do danas se razvila u stabilnu proizvodnu kompaniju sa distributivnom mrežom koja pokriva sve regione, kako u zemlji tako i u inostranstvu.
OMIS je kompanija sertifikovana ISO 9001 standardom.
Marka vrata OMIS predstavlja kombinaciju stila, modernog dizajna, kvaliteta i konkurentnih cena.
Cenovnik
nikon-sobna-vrata-sobna-vrata

Nikon sobna vrata

Beograd, Banjica, Paunova 19v 011 3983593 | 066 398359 | 064 1362294 |
SOBNA VRATA BEOGRAD.
Naša delatnost je proizvodnja, prodaja i ugradnja sobnih i ulaznih vrata i ona podrazumeva širok asortiman proizvoda od medijapana.
Ulazna vrata mogu biti i sobna, u zavisnosti za koji tipo se odlučite.
Naši proizvodi se mogu uklopiti u izgled svakog enterijera i na taj način zadovoljiti i estetske i funkcionalne potrebe ukućana.
Cena sobnih vrata zavisi od modela za koji se odlučite.
Cene možete pogledati na samoj našoj stranici namenjenoj sobnim vratima, a možete nas kontaktirati i putem maila I brojeva telefona.
Cenovnik
sobna-vrata-sezam-lock-sobna-vrata

Sobna vrata Sezam Lock

Beograd, Čukarica, Radnička 51A 060 6440083
SOBNA VRATA BEOGRAD SEZAM LOCK Sobna vrata SEZAM se odlikuju izuzetnom lepotom, postojanošću oblika i trajnošću koji mogu nadmašiti i vrata od prirodnih materijala.
Ova unutrašnja vrata se izrađuju od medijapana, između koga se kao izolacija nalazi kartonsko saće.
Medijapan je presvučen visokokvalitetnom PVC folijom u boji drveta koja deluje prilično uverljivo (bukva, jasen, wenge) ili u beloj boji koja je bez mirisa i nije štetna po zdravlje.
Novitet u ponudi su vrata farbana poliuretanskom bojom.
Dizajnirana sa ciljem da se uklope u svaki enterijer i svojim izgledom obogate vizuelni doživljaj istog, kvalitetom koji garantuje dugi niz godina postojanosti, a sa druge strane sa pristupačnom cenom, SEZAM sobna vrata su postala veoma popularna na tržištu Srbije.
Cenovnik
panart-stolarija-sobna-vrata

Panart stolarija

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 568 011 2880022 | 063 211013 | 062 360520 |
SOBNA VRATA PANART Savremeni dizajn, pažljiva selekcija materijala, moderan i klasičan dekor, visoka tehnologija izrade.
Sva vrata se izradjuju u standardnim dimanzijama.
Cenovnik
pro-max-sobna-vrata

Pro Max

Beograd, Vidikovac, Kneza Višeslava 63 011 3564746 | 065 2722770 |
Sobna vrata.
Predstavljamo Vam izbor sobnih vrata koje imamo u ponudi.
U pitanju su sobna vrata koja će Vam trajati godinama.
Vrata su od medjapana sa PVC folijom kao zvavršnom obradom ili su farbana poliuretanskom bojom u belo sa ili bez kanalura - šara.
Isporuka vrata (cena) podrazumeva demontažu starih vrata, dostavu i montažu novih vrata, kvake, bravu i završne pervajz lajsne.
Vrata se montiraju nakon svih završnih radova (parket, keramika, gletovanje, krečenje) takozvana suva montaža.
Nakon montaže vrata nemate potrebe za bilo kakvim dodatnim radovima.
Cena sobnih vrata je u rasponu od 180 eur do 220 eur.
Vrata isporučujemo po sistemu ključ u ruke što znači da nema nikavih dodatnih troškova.
Postoji mogućnost isporuke vrata sa nadsvetlom, dvokrilnih vrata, štokova bez krila (obrada prolaza), sa jednim do pet staklenih polja u krilu itd.
Cenovnik
primavera-sigurnosna-i-sobna-vrata-sobna-vrata

Primavera sigurnosna i sobna vrata

Beograd, Voždovac, Milunke Savić 7 011 3972236 | 060 3333590 |
SOBNA VRATA BEOGRAD PRIMAVERA SIGURNOSNA I SOBNA VRATA Sobna vrata Mexican Doors se odlikuju izuzetnom lepotom, postojanošću oblika i trajnošću koji mogu nadmašiti i vrata od prirodnih materijala.
Ova unutrašnja vrata se izrađuju od medijapana, između koga se kao izolacija nalazi kartonsko saće.
Medijapan je presvučen visokokvalitetnom PVC folijom u boji drveta koja deluje prilično uverljivo (bukva, jasen, wenge) ili u beloj boji koja je bez mirisa i nije štetna po zdravlje.
Cenovnik
mv-tepsic-sobna-vrata

MV Tepšić

Nova Pazova, Industrijska zona b.b. 063 1139882
SOBNA VRATA BEOGRAD MV TEPŠIĆ Unutrašnja i sobna vrata su izrađena od punog drveta (masiva) kao i od furniranog ili farbanog medijapana sa ispunom od drvenog rama i iverice.
Svi modeli vrata se mogu tonirati (bajcovati) ili farbati po želji, a takođe se mogu proizvoditi po meri.
Kod nas možete i sami da dizajnirate Vaša vrata u saradnji sa našim stručnim osobljem.
Cenovnik
enter-stolarija-sobna-vrata

Enter stolarija

Beograd, Mirijevo, Rableova 17 011 7436460 | 064 1285762 |
Sobna vrata.
Farbana sobna vrata, farbani medijapan, ravna i sa kanelurom.
Odlike sobnih vrata: Vrata sa ravno secenim krilom, Ravnom mdf oblogom od 3.2mm do 6mm, Medijapan stok 40mm, Diht gumom, Tri agb brodske sarke, Agb brava, Obostrano štelujući pervajzi
Cenovnik
bosal-stolarija-sobna-vrata

Bosal stolarija

Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 011 3121785 | 011 3115130 |
BOSAL sobna vrata svojom konstrukcijom i izradom po meri obezbeđuju odličnu izolaciju, dugotrajnost i praktično neograničene mogućnosti završnih obrada i uklapanja u enterijere.
Krilo vrata izrađeno je od ekstrudirane iverice, obostrano obložene medijapanom koji lakiramo poliuretanom u preko 200 boja po RAL karti ili furniramo prirodnim furnirima u više od 30 tonova.
Uz mogućnost vertikalnog i horizontalnog furniranja, izbor aplikacionih i umetnih lajsni, i 25 ponuđenih kanelura savršeno se uklapaju u svaki poslovni prostor i dom.
Cenovnik
novakale-vrata-sobna-vrata

Novakale vrata

Beograd, Surčin, Vojvođanska 494 011 2260630 | 062 8274595 |
SOBNA VRATA BEOGRAD NOVAKALE Prodaja sobnih vrata Evropski kvalitet - povoljne cene!
Novakale je generalni zastupnik dve vodeće Turske firme Ermetsan i Vendor.
Cenovnik
block-lock-doors-sobna-vrata

Block Lock Doors

Novi Beograd, Jurija Gagarina 229 011 6168341 | 062 775780 |
Sobna vrata iz proizvodnog programa Block Lock Doors, dizajnirana su sa ciljem da se uklope u svaki enterijer i svojim izgledom obogate vizuelni doživljaj istog, kvalitetom koji garantuje dugi niz godina postojanosti, a sa druge strane sa pristupačnom cenom.
Sobna vrata se razlikuju po: dizajnu (moderna, elegantna, poslovna), bojama (široka paleta kvalitetnih boja), površinama (glatka, sa duborezima, krila u kombinaciji sa staklom), unutrašnjem sastavu (dodatne izolacije ispune), ivicama (oštre ivice, zaobljene, profilisane), načinu otvaranja (jednokrilna, dvokrilna, klizna), tipovima završne obrade (farbana, furnirana i presvučena folijom).
Unutrašnja vrata koja imamo u ponudi mogu se podeliti na osnovu 2 kriterijuma: po materijalima koji se upotrbljavaju za njihovu izradu i prema završnoj obradi.
U prvoj grupi su unutrašnja vrata od medijapana koja su farbana pokrivnim poliuretanskim bojama najvišeg kvaliteta i efekta u estetskom smislu, u tonu po želji kupca.
U drugu grupu spadaju unutrašnja vrata od medijapana, koja su presvučena prirodnim furnirima raznih vrsta drveta: hrast, bukva, jasen, orah, tresnja itd.
Ovaj model vrata može se bajcovati u tonu, po želji kupca i lakirati poliuretanskim lakom (tonovi bajca A, B, C, D, E, F).
Stepen sjaja takođe određuje kupac.
Takođe u obe varijante postoji mogućnost narezivanja kanalura.
Prateći trendove u svetu u proizvodnju uvodimo i vodorastvorive premaze, ekološki čiste tehnologije kao nas doprinos očuvanju čovekove okoline.
U treću grupu spadaju unutrašnja vrata od medijapana presvučena melaminskom ili CPL folijom u raznim dekorima.
Cenovnik
sztr-sigurnost-sobna-vrata

SZTR Sigurnost

Beograd, Zemun, Prvomajska 56b 011 2194734 | 064 1984403 |
Sobna vrata.
Vrata su od medijapana, Obložena folijama, Štelujući štokovi, Više dimenzija krila, Više dimenzija štokova.
Boje: bela, mapla, cery.
Cenovnik
d-mont-alu-i-pvc-stolarija-sobna-vrata

D - Mont ALU i PVC stolarija

Beograd, Zvezdara, Đevđelijska 9 011 2406147 | 066 063033 |
SOBNA VRATA BEOGRAD D-MONT ALU I PVC STOLARIJA Vrata su deo bogatog asortimana D-mont-a.
Ona mogu biti spoljašnja ili unutrašnja (sobna), a u zavisnosti od materijala– drvena, PVC ili aluminijumska.
Bez obzira na to da li su deo interijera ili nerazdvojni deo fasade, njihov izbor je sve komplikovaniji.
Cenovnik
all4home-inzenjering-servis-sobna-vrata

ALL4Home - Inženjering servis

Beograd, Zemun, Karađorđev trg 1 011 2104999 | 011 6301662 | 063 063386687 |
Unutrašnja vrata.
Sobna vrata trešnja drvo sa kanelurama.
Porta Nova jasen drvo sa kanelurama.
Porta Nova exkluziv Svetli hrast drvo.
Cenovnik
vinplast-sobna-vrata

VinPlast

Beograd, Resnik, Negotinska 12 011 8041743 | 064 2304031 |
SOBNA VRATA BEOGRAD VINPLAST repoznajući na tržištu svoju šansu plasiranjem PVC stolarije vrhunskog kvaliteta Vinplast postaje autorizovan partner kompanije Rehau i izlazi pred klijente sa ponudom vezanom za ovog renomiranog Nemačkog proizvođača.
Uspešna saradnja sa kompanijom Rehau i oznaka „zvaničan Rehau partner“ prati Vinplast i garantuje klijentima vrhunski kvalitet i pouzdanost u izradi PVC prozora, vrata i ostalih proizvoda.
Pored saradnje sa kompanijom Rehau, Vinplast u svoje proizvode ugrađuje G-U okove, koji daju izuzetan kvalitet u ovom aspektu stolarije.
Kombinacija Rehau – G-U koju Vam pruža Vinplast garantuje da ćete biti zadovoljni svojom stolarijom.
Cenovnik
salon-podova-floor-house-sobna-vrata

Salon podova Floor House

Novi Beograd, Tošin bunar 167a 011 3196094 | 069 3221121 |
SOBNA VRATA BEOGRAD SALON PODOVA FLOOR HOUSE Pored podova FLOOR HOUSE u svojoj ponudi ima i sobna vrata.
Cenovnik
porta-de-lux-stolarija-sobna-vrata

Porta De Lux stolarija

Beograd, Zvezdara, Dimitrija Tucovića 23 011 2443440 | 011 3087055 |
Sobna vrata.
Naš proizvodni program čine sobna vrata farbana poliuretanom i sobna vrata sa furniranim medijapanom.
Možete se odlučiti za dva modela farbanih sobnih vrata – BASIC ili PREMIUM.
BASIC modeli se farbaju u 3 sloja (izolant, poliuretanska podloga i završni poliuretanski lak)i krilo vrata je obostrano obloženo medijapanom debljine 4mm.
PREMIUM modeli se farbaju u 4 sloja (izolant, dve poliuretanske podloge i završni poliuretanski lak) i krilo se oblaže medijapanom debljine 6mm.
Cenovnik
rasic-vrata-sobna-vrata

Rašić vrata

Beograd, Miljakovac, Borska 28 011 3512133
Sobna vrata.
Imamo veliki izbor sobnih vrata.
Neki modeli koje imamo u ponudi su jedni od najjeftinijih, a imamo i luksuzne modele.
Svi su sa kompletnom pratećom opremom i možete ih naći u našim prodajnim salonima.
Pogledajte raznovrsnu i veliku ponudu sobnih drvenih vrata koje nudimo.
Kvalitet je naša najveća satisfakcija.
Cenovnik
beohram-sobna-vrata

Beohram

Beograd, Žarkovo, Šavnička 2a 011 2363320 | 063 1035980 |
SOBNA VRATA.
Savremeni dizajn, pažljiva selekcija materijala, moderan i klasičan dekor, visoka tehnologija izrade.
Sva vrata se izrađuju u standardnim dimenzijama i to: 69 x 201 ; 79 x 201 ; 89 x 201 Pored standardnih, izrađuju se i van standardna vrata po merama objekta .
Sobna drvena vrata - Melaminska folija.
Sobna vrata se rade u završnoj obradi melaminske folije.
Materijali korišćeni za izradu vrata su renomiranih proizvođača: KRONO-SPAN, VETTEL, PURICELLI, AGB, KLEBERIT, JOWATHERM (HOTMELT TEHNOLOGIJA) i dr Melaminska folija je proizvodnja firme VETTEL(NEMAČKA) i isporučuju se u debljini od 80 - 120g/m2.
Vratno krilo je ravno rezano prilagođeno za prolazne / brodske / šarke.
Ram krila je od MDF-a a ispuna kartonsko saće, okov na vratima je AGB Italija.
Vrata su suvo montažna što podrazumeva montažu posle završenih parketarskih i molerskih radova.
kum-komerc-sobna-vrata

Kum komerc

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 636a 011 2897363 | 069 0306273 |
SOBNA VRATA.
Craffmaster je materijal koji poseduje veliku tvrdoću i izuzetno je otporan na vlagu.
Površina ovog materijala imitira teksturu drveta ali farbanog masnim bojama.
Craffmaster vrata se farbaju poliuretanskim bojama po želji klijenta i odabirom nijanse iz ral karte kao i da li će završna obrada biti “sjaj” ili “mat”.
Cenovnik
stolarija-god-sobna-vrata

Stolarija GOD

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 2581323
Sobna vrata presvučena 3D folijom.
Sobna vrata presvučena 3D folijom su vrata koja kao svoj završni sloj imaju 3D foliju.
Glavne prednosti 3D folije je izuzetna otpornost na habanje kao i njen izgled koji savršeno oponaša izgled prirodne teksture drveta.
Pojedini tipovi folije u našoj ponudi izrađeni su sa naglašenom teksturom čime se postiže neverovatna slicnost sa prirodnim materijalima.
Osim folija sa drvenim dezenima, vrata je moguće opremiti i sa folijama koje su jednobojne, sedefaste, metalik.
Kanalure i sve ostale operacije na vratima se izradjuju na CNC masini tako da je izbor praktično neograničen.
Stokovi se takođe rade za punu sirinu zida sa dvostruko stelujucim pervajz lasnama.
Pervajzi su standardne sirine 6 cm ali po zahtevu kupca mogu biti siroki i do 15 cm .Vrata se montiraju na principu "suve montaze" sto znaci da se ugradjuju posle molersko farbarskih i parketarskih radova, naravno da je ugradnju moguće odraditi i pre gore pomenutih radova ukoliko je to potrebno.
U našim salonima ćete moći da uz vrata koja ste izabrali odaberete kvake kao i stakla sa kojima će Vam se vrata isporučiti.
Vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, proširiva fiksnim elementima sa ili bez nadsvetla.
Cenovnik
stolarija-grasing-beograd-sobna-vrata

Stolarija Grasing Beograd

Beograd, Vračar, Vukice Mitrović 5a 011 3442936 | 063 8866281 | 063 8866282 |
Sobna Vrata.
Vršimo izradu i ugradnju sobnih vrata, koje možemo u potpunosti prilagoditi vašim potrebama i zahtevima.
Sobna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, sa fiksnim elementima, sa ili bez nadsvetla, klizna.
Sobna Vrata – Bojeni MDF (Standard), Vrata od farbanog medijapana poliuretanskom bojom, ispuna saće, Stelulujući štok i pervajzi mdf.
Sobna Vrata – Furnirani MDF, Furnir: hrast, bukva, jasen, mahagoni vertikalna tekstura.
Sve modele sobnih vrata moguće je naručiti farbane poliuretanom po RAL karti a prema Vašem izboru.
Kanalure se vrše na CNC mašini pa je moguć veliki izbor, različitih oblika i dezena.
Takodje vrata je mooguće opremiti sa dodatnim staklenim površinama prema vašim zahtevima.
Staklo može biti peskirano, ornament, mlečno i sl.
veranda-beograd-sobna-vrata

Veranda Beograd

Beograd, Savski venac, Durmitorska 6 069 2010040 | 011 2656675 |
Sobna unutrašnja vrata.
Unutrašnja vrata nemaju samo funkciju odvajanja prostorija jedne od druge.
Ona predstavljaju iznačajan deo enterijera, od njih u velikoj meri zavisi izgled prostorija kao i izgled celog doma.
Osim toga, vrata moraju biti stabilna, krila da im se ne deformišu, da budu otporna na temperaturne i razlike uvlažnosti, da šarke čvrsto drže, da imaju dobro dihtovanje između krilai štoka.
optimus-doors-sobna-vrata

Optimus Doors

Novi Beograd, Tošin bunar 188a 011 2603660 | 060 3334156 | 060 3334157 |
Sobna vrata.
Vrata od masiva izrađujemo od čamovog, hrastovog i jasenovog drveta u više modela i tehničkih rešenja krila (plota) i kutije (futera).
Kutija se izrađuje od čamove, hrastove ili jasenove građe.
Radimo varijantu (najčešća varijanta) da kutija od čamovine bude furnirana furnirom od čega je izradjeno krilo.
Na isti način se furniraju i završne lajsne (pervajzi).
Površinska obrada se sastoji iz bajcovanja raznim tehnickim postupcima, te lakiranja kvalitetnim lakovima raznih baza, sa ispunom od papirnog saća ili ekstrudirane iverice.
Drvena vrata od medijapana su urađena na drvenom ramu kao duplo šperovana sa oblogama medijapana debljine 6 i 8 mm što zavisi od dubine urezivanja aplikacije.
Kutija je urađena medijapan-drvo-medijapan završno obrađena lakovima u boji po želji iz RAL karte.
Cenovnik
rez-pvc-stolarija-sobna-vrata

Rez Pvc stolarija

Beograd, Surčin, Železnička 75 011 8443358 | 011 8441145 | 064 6405310 |
SOBNA VRATA BEOGRAD REZ PVC STOLARIJA
Cenovnik
vagres-sobna-vrata

Vagres ing

Niš, Ivana Milutinovića 24 063 1095904
SOBNA VRATA BEOGRAD VAGRES Drvo se ubraja u najtrajniji i najstariji građevinski materijal na svetu.
S obzirom da upotrebljavamo samo odabrano, najkvalitetnije drvo, našim kupcima možemo zagarantovati besprekoran kvalitet.
Unesite toplinu u vaš dom estetski prigodnim proizvodom.
Vrata se mogu prilagoditi željama i novim rešenjima u pogledu dizajna i dodatnih delova.
Cenovnik
royal-home-sobna-vrata

Royal Home

Beograd, Surčin, Vojvođanska 369a 011 3171301 | 063 361288 | 062 8720686 |
SOBNA VRATA BEOGRAD ROYAL HOME
bata-vrata-sobna-vrata

Bata Vrata

Beograd, Autokomanda, Ustanička 3 060 5533529
SOBNA VRATA BATA VRATA Mi smo salon specijalizovan za prodaju najkvalitetnijih sobnih vrata.
Naš zadatak je da na domaćem tržištu prikupimo najkvalitetnije proizvode u jednu prodavnicu, što će omogućiti kupcima da naprave pravi izbor pri kupovini.
Cenovnik
hram-032-sobna-vrata

Hram 032

Beograd, Vidikovac, Patrijarha Joanikija 17 011 2340473 | 063 1035606 |
SOBNA VRATA BEOGRAD HRAM 032
Cenovnik
termoplast-stolarija-sobna-vrata

TermoPlast stolarija

Beograd, Filmski grad, Ilije Stojadinovića 51 011 4155770
SOBNA VRATA BEOGRAD TERMOPLAST STOLARIJA Zastupljenost PVC stolarije je iz godine u godinu sve veća.
Razlog za to su brojne pogodnosti koje ona nudi praćene niskom cenom i dobrim kvalitetom.
Kao i PVC prozori, i PVC vrata imaju važnu ulogu u toplotnoj i zvučnoj izolaciji.
Pregradna ili sobna PVC vrata imaju višestruku namenu, a samim tim izrada i izgled su prilagođene potrebama korisnika.
Sobna PVC vrata mogu biti napravljena od običnih i/ili ukrasnih panela u različitim bojama iz naše ponude.
Cenovnik
alu-i-pvc-systems-belac-sobna-vrata

Alu i Pvc Systems BELAC

Petrovac na Mlavi, Srpskih Vladara 1/b 012 334740
SOBNA VRATA BEOGRAD BELAC Sobna vrata su veoma bitan element Vašeg doma, osim osnovne funkcije odvajanja prostora jako bitan je i estetski doživljaj celog enterijera što dobar izbor sobnih vrata čini važnom odlukom.
Jedna frekventna vrata u toku dana zatvaraju se i otvaraju preko 200 puta, tako da je jako bitan i kvalitet Vaših vrata.
Zato se u procesu proizvodnje posebna pažnja poklanja zaštiti i završnoj obradi.
Sobna vrata mogu biti jednokrilna, dvokrilna, klizna, sa nadsvetlom...
Cenovnik
blind-vrata-pvc-sobna-vrata

Blind Vrata PVC

Beograd, Vidikovac, Patrijarha Joanikija 19B 064 1726884 | 011 2381200 |
SOBNA VRATA BEOGRAD BLIND VRATA PVC Blind vrata pvc d.o.o za dugi niz godina koliko postojimo nudimo Vam veliko iskustvo i praksu u ovoj oblasti .
U svojim redovima imamo kvalitetan tim ljudi različitih profila i strućnjaka od inženjera do vrsnih majstora koji su radili na mnogim gradilištima u svetu.
Bilo da ste velika gradjevinska firma, mali zanatlija ili krajni kupac uvek smo spremni da Vam izadjemo u susret i sa korektnim uslovima zelimo da Vam pomognemo da rešite problem, upotpunite i prosirite svoju uslugu te da Vam budemo dobar partner na duže staze.
Cenovnik
univerzal-mv-sobna-vrata

Univerzal MV

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 95 011 2360584 | 061 2858719 |
SOBNA VRATA BEOGRAD UNIVERZAL MV Bez obzira na to da li tražite jednostavna ili nešto modernija sobna vrata, u našem katalogu ćete naći proizvode koji zadovoljavaju svačije kriterijume uzstalne akcijske cene i profesionalnu ugradnju.
Cenovnik
samigo-invest-sobna-vrata

Samigo Invest

Beograd, Mirijevo, Mirijevski bulevar 7 011 2755973 | 062 8865604 | 062 8865611 |
SOBNA VRATA SAMIGO INVEST Samigo invest je proizvođač izuzetno kvalitetnih i modernih sobnih vrata.
Naše cene i veliki izbor su jedan od glavnih razloga da nas pozoveti ili posetite u nekom od naših prodajnih mesta.
Cenovnik
m-door-sigurnosna-vrata-i-sistemi-sobna-vrata

M - door Sigurnosna vrata i sistemi

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 408 064 3231430 | 062 9668410 |
SOBNA VRATA M DOOR U ponudi imamo sobna vrata sa štelujućim pervajzima (furnirana ili mdf) koja se farbaju i toniraju po vašoj želji.
Cenovnik
spm-commerce-sobna-vrata

Spm Commerce

Beograd, Braće Jerković, Zaplanjska 84e 063 344735
SOBNA VRATA SPM COMMERCE Firma SPM Commerce posluje na tržištu srbije od 2005.god.
Usluge naše kuće namenjene su svim građevinskim izvođačima stambenih objekata, firmama, biznis centrima kao i za sopstvene potrebe (fizička lica).
Proizvodi su visokog kvaliteta inostranih renomiranih firmi, specijalizovanih za proizvodnju unutrašnjih vrata!
a.m.a.-group-sobna-vrata

A.M.A. Group

Beograd, Vračar, Južni bulevar 86 011 3620854
SOBNA VRATA AMA GROUP Ama group u okviru svog prodajnog programa izdvaja sobna vrata iizradjena od medijapana i punog drveta.
Sobna vrata, modernog dizajna, sa aplikacijama ili bez, izradjuju se po meri kupca i ugradjuju u najbržem mogućem roku.
Standardi i sertifikovana proizvodnja obezbedjuje garanciju kvaliteta proizvoda, a veliki izbor sobnih vrata zadovoljiće zahteve svakog kupca.
andja-2-vrata-i-prozori-sobna-vrata

Anđa 2 vrata i prozori

Beograd, Savski venac, Kraljevića Marka 5 011 3283132 | 062 702705 |
SOBNA VRATA ANĐA 2 Sobna vrata su u kompletu sa štokom, dihtung gumom, 3 šarke, i bravom.
Ispuna vrata je drveni ram koji je popunjen kartonskim saćem, koje obavlja funkciju zvučne i toplotne izolacije, i na njega se lepe craftmaster ili druge oplate debljine 3,2mm što daje ukupnu debljinu krila od 40,4mm.
Debljina štoka je 40mm.
Štok može biti od punog drveta, ili obložen furnirom u dezenu vrata.
Pored standardnih dimenzija, sva vrata se rade i po porudžbini ( u dimenzijama koje Vama odgovaraju).
U ponudi je više modela.
Cenovnik
bomax-sobna-vrata

Bomax

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 3D 011 8035505 | 065 8035505 |
SOBNA VRATA BOMAX Sobna vrata izrađena po evropskim standardima i zadovoljavaju sve potrebe kupaca širom Evrope.
Proizvod se isporučuje sa blok štokom koji je prekriven filmom iste boje kao i krilo, bravom - mehanizmom za otvaranje i zaključavanje i jednim ključem, bez kvake.
Krilo nose tri šarke što je siguran znak dugovečnosti proizvoda.
super-vrata-sobna-vrata

Super Vrata

Beograd, Zemun, Tošin bunar 106 011 3190121 | 060 0657000 | 064 1116378 |
SOBNA VRATA SUPER VRATA U našoj ponudi imamo uvozna sobna vrata kao i sobna vrata domaće proizvodnje.
Uvozna sobna vrata uvozimo gotova.
Postoje u više boja i dezena.
Sobna vrata sasatav: puno drvo, 6 mm medijapan sa obe spoljne strane, vakumirana folija na 600 C (to znači da nema farbanja).
Takođe u ponudi su i modeli sa staklom.
Sobna vrata se isporučuju u kompletu sa štokovima (veličine 10-13 cm,14-17.Postoji mogućnost proširenja štoka do preko 30 cm .U kompletu su 3 komada čeličnih leptir šarki,i kvake sa bravom.
Sobna vrata domaće proizvodnje postoje tipska i sa mogućnošću izrade po Vašoj meri i želji.
Ukoliko kupujete sobna vrata, dođite u Super vrata jer imamo najširi izbor i veoma pristupačne cene.
dns-company-sobna-vrata

DNS Company

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 317a 011 3809335
SOBNA VRATA DNS COMPANY DNS Company d.o.o.
je osnovana 2002.godine i do danas uspešno posluje na srpskom tržištu.
Bavi se uvozom i distribucijom kvalitetnih sobnih vrata.
vindom-sobna-vrata

Vindom

Beograd, Ugrinovci, Grobljanska 38 062 8039265 | 065 8039265 | 011 8409307 |
SOBNA VRATA VINDOM Naša sobna vrata zadovoljavaju najviše standarde !
Mi ne pravimo lažne debljine štokova.
Naši štokovi su od punog materijala u punoj širini zida, debljine 4cm sa plivajućim pervajzima, širine 8cm sa 3 kvalitetne brodske šarke, koje omogućavaju besprekorno otvaranje i zatvaranje krila.
Krilo je napravljeno od medijapana sa ispunom od kartonskog saća.
Krila su konstruisana tako da omoguće mnoštvo dodataka- stakla, ukrasa, kanala, sara… Krilo zatvara kvalitetna AGB brava.
Boja koja krasi naša vrata, je kvalitetna italijanska boja fabrike Ilva, koja pored svojih 34 osnovnih boja nudi još mnoštvo nijansi, da bi prilagodili vrata vase životnom prostoru.
luke-enterijer-sobna-vrata

Luke Enterijer

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 54 011 4059755
SOBNA VRATA LUKE ENTERIJER Sobna vrata proizvedena u preduzeću Luke enterijer odlikuje trajnost, kvalitet i estitika.
To postižemo pažljivim odabirom materijala i tehnologija za izradu. Naša vrata su svremenog dizajna, čiji je cilj da se uklope u svaki enterijer, i svojim izgledom oplemene prostor.
Sobna vrata se izradjuju po meri i želji kupca, koji ima slobodu da aktivno učestvuje u kreiranju izgleda svojih vrata.
Cenovnik
format-alde-sobna-vrata

Format Alde

Beograd, Miljakovac, Borska 1b 011 3512075 | 011 3512091 |
SOBNA VRATA FORMAT ALDE Unutrasnja ili sobna vrata su veoma bitan deo u uredjenju prostora koja osim odvajanja prostorija jedne od druge treba i da daju sigurnost, privatnost i mir u prostoru u kome boravimo.
Od pravilnog izbora zavisi ne samo izgled prostora već i prijatan boravak u njemu.
Izborom kvaliteta vrata zavisi u kojoj će meri imati ulogu koja im je odredjena jer vrata nam osim navedenog daju i toplotnu i zvučnu izolaciju u prostoru.
Sobna vrata moraju biti i funkcionalna jer treba da budu i postojana na sredinu u kojoj se ugradjuju.Takodje vrata postavljamo i u industriji sa agresivnim sredinama.
Sve više pažnje se posvećuje obradi i kvalitetu, a ništa manje nije važan ni njihov izgled.
Vrata treba da budu stabilna, da imaju dobru izolaciju dihtovanje (krilo-štok), da budu otporna na temperaturne promene.
Materijal koji se koristi za izradu unutrasljih vrata moze biti razlicit: drvo, aluminijum ili plastika.
Funkcionisanje vrata u velikoj meri zavisi i od ugradjenog okova koji mora biti kvalitetan.
Cenovnik
sobna-vrata-torlacki-vis-sobna-vrata

Sobna vrata Torlački Vis

Beograd, Kumodraž, Torlački vis 3/a 011 3943443 | 065 2220209 |
SOBNA VRATA TORLAČKI VIS Preduzeće Torlački vis doo već petnaest godina se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom unutrašnjih ( sobnih vrata).
Do sada smo proizveli više desetina hiljada sobnih vrata za mnoge porodične kuće, kao i za poslovne kompanije i građevinske investitore.
Mi radimo po principu ključ u ruke, od uzimanja mera na samom objektu, izrade vrata u fabrici, završne obrade do postavljanja na dogovorenom objektu.
drvopromet-kula-sobna-vrata

Drvopromet Kula

Beograd, Borča, Pančevački put 80a 011 2994950 | 011 2994960 | 011 2712478 |
SOBNA VRATA DRVOPROMET KULA Proizvodimo veoma kvalitetna unutrašnja vrata i ima širok izbor modela, kako za opremanje savremenih stambenih objekata, tako i klasičnih.
Vrata obložena prirodnim furnirima/bukva, hrast, jasen, mahagoni, orah, trešnja, wenge, zebrano, tik i dr ) ili furnirima „fine line“ (wenge, beljeni hrast, mahagoni, ebano, tik, palisander) po Vašem izboru, ali na način koji Vam omogućava da ih uklopite u enterijer i učinite ga posebnim.
Cenovnik
ostrog-gradjevinski-materijali-sobna-vrata

Ostrog građevinski materijali

Beograd, Železnik, Makiška 12b 011 2572490 | 011 2571687 |
SOBNA VRATA OSTROG Veliki izbor sobnih vrata u različitim kvalitetima.
Cenovnik
gsm-nesic-company-sobna-vrata

GSM Nešić Company

Beograd, Sremčica, Beogradska 54 011 2526581 | 011 2527871 | 064 2696997 |
SOBNA VRATA GSM NEŠIĆ COMPANY U ponudi imamo sobna vrata kvalitetne izrade i povoljnih cena.
Cenovnik
velog-sobna-vrata

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578 | 011 2575219 | 011 2577992 |
SOBNA VRATA VELOG Drvo je i dalje neophodan element u gradnji, posebno kod krovnih konstrukcija, kao i u radu sa betonom i drugim materijalima za koje se prave kalupi.
U Velog-u nudimo rezanu građu raznih dimenzija, prvenstveno od čamovine.
Veoma kvalitetan izbor različitih vrsta podova, krovnih pokrivki, stolarije i krovnih prozora Vas očekuje u našoj prodavnici.
Cenovnik
stolarski-studio-sobna-vrata

Stolarski studio

Beograd, Vranić, Čedomira Đoinčevića 4 063 7889828 | 069 1433539 |
SOBNA VRATA STOLARSKI STUDIO Sobna vrata koja Stolarski studio prodaje na tržištu Srbije su izradjena od medijapana kraftmastera i furnirana.
Farbana su PU bojama, Ral bojama kao i lakirana vodenim lakom.
Štokovi za sobna vrata rade se po meri i od punog drveta a takodje i laminirana.
U ponudi se nalaze i uske i široke ukrasne lajsne koje čine sobna vrata mnogo atraktivnijim i modernijim.
agacija-sobna-vrata

Agacija

Novi Beograd, Tošin bunar 232g 011 3190974 | 011 3192600 | 063 8615770 |
SOBNA VRATA AGACIJA Izrađujemo sobna vrata po meri.
Agacija Vam nudi veliki izbor sobnih vrata koja su izrađena od najkvalitetnijih materijala.
oluk-home-&-dekor-sobna-vrata

Oluk Home & Dekor

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 158 011 2393055
SOBNA VRATA OLUK HOME & DEKOR Classen Sobna Vrata - KVALITET i RASKOŠNI STIL U JEDNOM.
vanas-sobna-vrata

Vanas

Beograd, Borča, Put za Ovču 77 011 7155445 | 011 7155450 | 011 7155446 |
SOBNA VRATA VANAS Sobna vrata modernog dizajna po pristupačnim cenama.
zlatibor-vrata-sobna-vrata

Zlatibor vrata

Beograd, Bežanijska Kosa, Surčinska 94 060 7005601 | 011 4280657 |
SOBNA VRATA ZLATIBOR VRATA Sobna vrata veliki izbor domaćih i uvoznih vrata po najpovoljnijim cenama. Sobna vrata domaće proizvodnje koje imamo u ponudi odlikuje visok kvalitet drveta koji je kao materijal optimalan za vaše zdravlje kao i okolinu. Svaka od ovih vrata mogu zadovoljiti sve vaše potrebe zbog mogućnosti proizvodnje različitih dimenzija, boja, izgleda vrata.
Osim što osiguravaju privatnost, sobna vrata utiču na celokupan dizajn vašeg doma. Na veću količinu vrata za gotovinsko plaćanje Zlatibor vrata odobrava popust.
bodex-stolarija-sobna-vrata

Bodex stolarija

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 131 011 7870107 | 011 7870248 | 011 8486366 |
SOBNA VRATA BODEX Proizvodnja i prodaja sobnih vrata.
U ponudi imamo sve vrste sobnih vrata koja zadovoljavaju želje i najzahtevnijih kupaca - nefarbana - farbani medijapan - farbani furnir - folija - masiv Možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu; uzimanje tačnih mera na objektu, prevoza, demontaže starih vrata, ugradnju novih, redovan servis...
bauwin-decor-vrata-i-prozori-sobna-vrata

Bauwin Decor vrata i prozori

Beograd, Labudovo Brdo, Gočka 57d 011 2343000 | 066 6434477 |
SOBNA VRATA BAUWIN DECOR Sobna vrata ne moraju biti samo barijera koja odvaja već naprotiv kod njhovog stvaranja treba težiti tome da postanu ukras Vašeg doma..
Sobna vrata-2
Sobna vrat ili unutrašnja vrata su sva ona vrata koja slue da fizički odvajaju prostorije u stanu, kući ili nekom drugom prostoru porvatnom ili poslovnom. Sobna vrata mogu biti izrađena od raznih materijala ili kombinacije materijala, a to su: sobna vrata od punog drveta, sobna vrata iverica, sobna vrata od medijapana, sobna vrata drvo staklo, staklena sobna vrata, sobna vrata se metalnim elementima. Sobna vrata mogu imati moderan futuristički dizajn koji može upotpuniti neka neobična kvaka. Najprodavanija su jednostavna klasična sobna vrata u nekoj od osnovnih boja drveta ili u beloj boji. Ovakva klasična vrata imaju glatku površinu ili eventualno neki diskretan reljefni ukras. Što se tiče boja i dezena sobnih vrata, kkombinacije su beskonačne, ali uvek prednjače bela i prirodne boje drveta, razne nijanse braon i eventalno crna. Mnogi kupci zahtevaju i dodatnu zvučnu izolaciju i naručuju sobna vrata koja su posebno konstruisana da zadržavaju zvuk u prostoriji. To je u današnje vreme kada je buka u gradovi sve veća, veoma korisno imati, bilo da je reč o sobnim vratima u stanovima ili o unutrašnjim vratima u kancelarijama i poslovnom prostoru.
Back to Top